Έλαια Βάσης

Responsywne strony
Szablon graficzny stworzony dla Opencart podlega licencji należącej do: Kalendarze listwowane - Design Studio WWW - Firma zajmująca się internetowych stron, szablonów dla stron oraz sklepów internetowych.

Partner: Aneta Den

Έλαια Βάσης

Ένα έλαιο βάση είναι ένα φυτικό έλαιο που προέρχεται από τα λιπαρά συστατικά των φυτών, συνήθως από τους σπόρους, τους πυρήνες ή τους καρπούς.  
Όταν εφαρµόζονται στο δέρµα τα αδιάλυτα, αιθέρια έλαια, absolutes, CO2s και άλλες συγκεντρωµένες αρωµατικές ουσίες µπορούν να προκαλέσουν ερεθισµούς ή αλλεργικές αντιδράσεις σε µερικά άτοµα. Τα έλαια βάσης χρησιµοποιούνται για να αραιώσουν τα αιθέρια έλαια πριν από την εφαρµογή. Αποθέτουν το αιθέριο έλαιο επάνω στο δέρµα. Κάθε έλαιο βάσης προσφέρει έναν διαφορετικό συνδυασµό θεραπευτικών ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών. Η επιλογή του ελαίου βάσης εξαρτάται από το θεραπευτικό όφελος που επιδιώκεται.   
Οι φυτικές λοσιόν, οι κρέµες, τα έλαια σώµατος, τα έλαια µπάνιου, και άλλα προϊόντα ενυδάτωσης και φροντίδας του δέρµατος γίνονται επίσης χρησιµοποιώντας τα φυτικά έλαια εµποτισµού. Από ένα απλό µίγµα αιθερίου ελαίου/ελαίου βάσης σε µια πιό σύνθετη φυσική λοσιόν, η επιλογή του ελαίου βάσης έχει σηµασία για τις θεραπευτικές ιδιότητες, το χρώµα, το άρωµα και τη ζωή του τελικού προϊόντος σας.

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:


Powered By Biosamos
Bio Samos © 2024